Followers - Million Thanks To You (^_^)

Bismillahirrahmanirrahim & Salam Sejahtera Buat Pengunjung Blog Ini

Thank You : Vida

Alhamdulillah... masih ada rezeki ... Actually, Ninie macam tak percaya betul ke No. 12 tu milik Ninie coz Vida tak letak no. dekat setiap link. Ninie kira la dari atas... tup² No.12 tu kena pada link ninie. So nak kompem betul @ tak? Ninie follow arahan supaya SMS Vida dahulu. Alhamdulillah... Memang link Ninie... Thanks Vida...

Keputusan penuh, klik SINI



Vida juga merupakan pengedar produk yang Hot sekarang... VCO... nak tahu info lanjut tunggu apa lagi... Klik link di bawah ya...

http://ceritera-sicasha.blogspot.com



Inilah header Vida... Cantikkan...

Read more

Thank You : Pupel Liyana

Firstly... Maaf buat tuan penganjur coz Ninie tak alert dengan keputusan... So busy lately... Waktu entry ni ditulis baru lah sibuk blogwalking kesemua blog yang Ninie join CGL ni... dan truly tak sangka Ninie merupakan salah seorang pemenang di blog Pupel. Alhamdulillah...

Keputusan penuh di SINI


Cantik kan Header Pupel Liyana ni... Jom terjah :
http://pupel.blogspot.com/

Read more

Thank You : Ummi Iman

Wah lama betul tak mengaktifkan diri dengan CGL ni.... Tak Caya? tgk "archieve' tu... busy Lately... Pagi² hari ni baru buka n nak update sikit² dan Alhamdulillah... masih ada rezeki Ninie ni rupa²nya.... syukur... Thanks to Ummi Iman...

Comelnya Anak beliau.... Geram dibuatnya...


Keputusan penuh sila klik SINI

Alhamdulillah...

Meh jenguk² Blog Ummi Iman ni... Ummi Iman rajin juga join CGL & juga terdapat info yang menarik untuk dibaca... klik pic di bawah yea...
Read more

Thank You : Lunatic/Lunaticg

Syukur alhamdulillah... Ninie merupakan salah seorang pemenang Commemorative coin GiveawayNak tahu keputusan penuh sila klik SINI. Tahniah juga diucapkan buat pemenang yang lainnya....


Anda nak cari info tentang matawang? pengumpul matawang? Apalagi, sila layari LUNATICG dengan klik banner di bawah.... Apapun terima kasih tak terhingga buat penganjur....

Read more

Thank You : Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY

Alhamdulillah masih ada rezeki dalam CGL ni.... Klik pic dibawah untuk ke blog penganjur...

Pemenang akan menerima RM15 setiap seorang

To Penganjur : Thank You So Much...'Semoga rezeki kian bertambah'
Read more

Thank You : Liza Hanum

Alhamdulillah... Rezeki lagi... syukur...
Keputusan penuh sila klik SINI


Buku yang bakal diterima...

Header blog penganjur yang so sweet... sila klik untuk ke blog beliau ye...
Read more

Thank You : Koqin Karemo

Alhamdulillah... Rezeki...Klik SINI untuk keputusan penuh



Thanks kepada penganjur...

Read more

Terima Kasih : CCI

Alhamdulillah... masih ada rezeki... CCI inform melalui shoutbox. Thanks penganjur...


Anda boleh tengok hasil Dolly² yang memang superb hasil tangan CCI. Sila klik pic di bawah ye...
Read more

Terima Kasih : Suffah Beauty Shop

Thank to penganjur : suka sesangat macam nak terbang gitu... wink..


Senarai penuh pemenang klik kat SINI

Nota Mama Comel : Alhamdulillah... Rezeki dari Allah...

Read more

Thank You : NADIRA SALIM @ NADICRAFT

Berblogwalking... Tak sangka rupanya terpilih sebagai salah seorang yang bertuah dalam Nadicraft Giveaway. Walaupun hanya saguhati tapi amat bermakna.... Thanks juga kepada Ibu Alisha yang inform Ninie dekat Shoutbox


Keputusan penuh sila klik SINI

Owner Blog yang Cute.. Klik pic di bawah untu ke blog beliau dan hasil tangannya yang marvellous....

Nota Mama Comel : Tq So Much Nadira...

Read more

Thank You : Tehaa

Ninie join GA ni :
Walaupun tak banyak penyertaan dan Giveaway TERPAKSA di BATALKAN !
kerana jumlah penyertaan tidak mencukupi. Tetap Tehaa rajin juga nak buat blog riview. Sebanyak 6 blog telah dipilih melalui random.org dan salah seorang yang terpilih itu adalah Ninie. Alhamdulillah. Takpe Tehaa... Lain kali wat promosi lebih sikit dan pasni Ninie join lagi yea... Keputusan penuh klik SINI





Thanks Penganjur : Tehaa

Read more

Terima Kasih : Mummy_Ayu

Alhamdulillah...
Rezeki Adik : Aqilah Qistina...
Terima Kasih Mummy_Ayu....




Keputusan penuh sila klik SINI

Alhamdulillah... Rezeki... TQVM Mummy_Ayu

Read more

Terima Kasih : eT (Maziati)

Malam ni tengah² menukar dan meng'edit' template untuk Blog yang diwujudkan khas untuk CGL ni, terpandang di shoutbox.... yea..... rezeki Ninie ada di sini : http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/09/keputusan-ga-raya-gorgeous-collection.html

Syukur Alhamdulillah... thank you so much kepada pihak penganjur...




Read more

Thank You : Eiela @ Infonewbie.com

Pagi² ni tergerak hati nak jenguk blog ni... terbaca di 'shoutbox'... terus terjah email...
Alhamdulillah... terima email dari Eiela (pihak penganjur...)

Jenguk pula Web Eiela... memang sebelum ni ternampak dah nama 'Ninie' but still confius.... Ninie tu memang Ninie @ Ninie yang lain... hu3...
Pst : Apa²pun... terima kasih ye Eiela sebab Ninie tersenarai diantara yang bertuah.... Alhamdulillah... Syukur... Bayangan hadiah nya.... Cantik Kan!


Nota Mama Comel : Tak sabar menanti hadiah di tangan

Read more

Thank You : Mommy Yen & Ibu Shiela Latif

Firstly nak ucapkan TQVM kepada Azatie kerana inform Ninie melalui shoutbox.... kalau tak mesti tak perasan punya....

Dan terima kasih juga buat penganjur .Walaupun hanya saguhati sahaja.... Tapi Alhamdulillah... Suka sesangat... TQVM....

DUET GA BY MOMMYYEN & IBU SHIELA LATIF :



Read more

Thank You : Syima Emi

Jejalan tengok Blog² penganjur yang C/G/L dah end pada bulan Julai yang mana Ninie join sekali. Alhamdulillah, ada rezeki Ninie rupanya...


Terima kasih kepada tuan penganjur ye..
Read more